Hoe werkt Huurinc Housing

Huurinc Housing helpt u op allerlei manieren bij het vinden van een geschikte woning. Via onze website heeft u inzage in ons brede aanbod. Dit aanbod is voor iedereen gratis toegankelijk.

Door u in te schrijven bij Huurinc Housing kiest u voor een effectieve en efficiënte manier om snel goede woonruimte in de regio Eindhoven te vinden. De voordelen van ingeschreven staan bij Huurinc Housing zijn onder andere:

 • Snel resultaat, vaak zelfs binnen een dag;
 • Toegang tot het grootste aanbod van huurwoningen in regio Eindhoven;
 • Bezichtigen maandag t/m vrijdag van 09:00- 17:00;
 • Zowel korte (vanaf 1 maand) als lange (onbepaalde tijd) termijn verhuur;
 • Geen lange wachtlijsten;
 • Altijd direct en up to date het complete aanbod op onze website;
 • Vriendelijke en professionele medewerkers;
 • Wij streven er naar te bezichtigingen met maximaal 4 personen per keer.
 • Automatisch, per e-mail, direct op de hoogte gehouden worden van nieuwe woningen die met uw woonwensen overeenkomen;
 • No cure, no pay.
 • On-line kunnen zoeken in het beste huurwoningenbestand van Regio Eindhoven;
 • Huurinc Housing bezit een zeer geavanceerde zoekmachine die alle woningen van collega verhuurders bekijkt en matcht aan uw profiel. Mocht dus blijken dat wij vanuit ons bestand U niet direct kunnen helpen maar wel via een andere weg dan zullen wij, in samenwerkingsverband met een van onze collega’s, deze weg alsnog bewandelen en U van deze woonruimte voorzien. Door deze uitgekiende service hoeft U niet bij meerdere verhuurders staan ingeschreven, 1 is voldoende en dat is Huurinc Housing;
 • Huurinc Housing kent de woning, de verhuurder en de buurt van A tot Z;
 • Huurinc Housing bepaalt van te voren of huurprijzen “redelijk” zijn. Overdreven geprijsde woningen zult u bij ons niet vinden;
 • Uw persoonlijke gegevens worden met zorg en discretie behandeld;

U kunt direct uw toekomstige woning zoeken in ons actuele aanbod.
Geef uw zoekcriteria in en kijk vervolgens of er iets voor u bij zit. Onze website wordt vaak meerdere keren per dag bijgewerkt dus houdt u de site in de gaten.

Als u een woning vindt die u aanspreekt bel ons dan: 040-751 51 51 om een bezichtigingsafspraak te plannen.

Voordat wij een pand gaan bezichtigen dient u eerst ingeschreven te staan.Tevens dienen voor een bezichtiging, de onderstaande documenten overlegd te worden (uiteraard wordt er zorgvuldig met uw gegevens omgegaan). Het heeft namelijk geen zin een pand te gaan bezichtigen terwijl de huur te hoog is:

 1. Kopie identiteitsbewijs/ visum of verblijfsvergunning. In geval van bedrijfsmatig OG verlangen wij tevens een recent uittreksel van de KvK;
 2. Kopie laatste loonstrook en werkgevers verklaring / inkomstenbelasting aangifte/ recente Balans in geval van een eigen onderneming. Aan de hand van uw loonstrook e.d. checken wij of u voldoet aan de minimale inkomenseis die wij handhaven (uw bruto inkomen dient minimaal 3x de huurprijs te bedragen). Tevens beoordelen wij aan de hand van deze gegevens of u voor een woning/ bedrijfsruimte in aanmerking komt. In de regel is maximaal 1/3 uitgeven aan huur een goede balans. Voor bedrijfs OG gelden andere regels, u dient hier wel rekening te houden dat wij in het geval van een eigen onderneming extra borg vragen;
 3. Verhuurdersverklaring indien u momenteel reeds een woning huurt;
 4. Kopie van een recente bank- of giro afschrift, dit om te verifiëren dat uw opgegeven adres overeenkomt met dat op het bank afschrift.

Alle documenten worden bij Huurinc Housing gearchiveerd. Zelfs als u een woning krijgt toegewezen bewaren wij de documenten, een eventuele verhuurder krijgt deze zonder uw goedkeuring niet te zien.
Houdt u er voorts rekening mee dat u minimaal één maand huur als borg dient te storten, in geval van bedrijfsmatig OG wordt vaak een borg van drie maanden gevraagd.

N.B. Huurders die geen toereikend inkomen hebben, alsmede studenten dienen ALTIJD een garantie te laten tekenen door iemand die een (bewijsbaar) inkomen heeft van 3x de huurpijs van de woning die u via Huurinc Housing gaat huren. Studenten (in welke vorm ook) zullen altijd een garantie moeten laten tekenen. De garantiesteller dient natuurlijk de bovengenoemde punten -1-, -2- & -3- te overleggen.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!