• English

Huurinc Housing, uw aanhuur makelaar in Eindhoven

Een aanhuur makelaar inschakelen kan de kans op het vinden van een huurwoning aanzienlijk vergroten. Er is een grote vraag naar woningen en daardoor zijn leuke woningen vaak al snel vergeven. Heeft u dan eindelijk een woning gevonden die naar uw zin is, bent u de zoveelste in rij en gaat de woning aan uw neus voorbij.

Daarbij neemt het actief zoeken naar een huurwoning veel tijd in beslag. Het in de gaten houden van meerdere websites en deze het liefst meerdere keren per dag bekijken is tijdrovend. En als u deze tijd niet heeft, of het lukt gewoon niet om de juiste woning te bemachtigen, dan is het inschakelen van een aanhuur makelaar een slimme zet.

  • Zeer ruime ervaring met bemiddeling en vastgoedbeheer in Eindhoven
  • Duidelijke tarieven
  • Alle expertise voor het professioneel verhuren en beheren van uw woonruimte onder één dak
  • Dankzij een uitgebreide screening een betrouwbare huurder voor uw woning
  • Staat uw woning onverhoopt leeg, dan betaalt u ons niets
  • Weinig leegstand.

Wat kan Huurinc Housing als aanhuur makelaar uit Eindhoven voor u betekenen?

Een aanhuur makelaar helpt u met het vinden van een geschikte huurwoning. Bij Huurinc Housing kunt u een zoekopdracht plaatsen. Hierbij geeft u aan aan welke eisen uw nieuwe huurwoning moet voldoen. Bent u op zoek naar een appartement middenin de stad of wilt u juist een ruime gezinswoning in een rustige wijk? Iedereen heeft andere punten die van belang zijn voor prettig wonen en deze aspecten komen dan ook allemaal aan bod bij het plaatsen van de zoekopdracht.

Wat kan Huurinc Housing als aanhuur makelaar uit Eindhoven voor u betekenen?

Een aanhuur makelaar helpt u met het vinden van een geschikte huurwoning. Bij Huurinc Housing kunt u een zoekopdracht plaatsen. Hierbij geeft u aan aan welke eisen uw nieuwe huurwoning moet voldoen. Bent u op zoek naar een appartement middenin de stad of wilt u juist een ruime gezinswoning in een rustige wijk? Iedereen heeft andere punten die van belang zijn voor prettig wonen en deze aspecten komen dan ook allemaal aan bod bij het plaatsen van de zoekopdracht.

Kennis van de huizenmarkt in Eindhoven

Als aanhuur makelaar is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de huizenmarkt in de regio. Wij bevinden ons inmiddels al meerdere jaren middenin de huizenmarkt van Eindhoven en omgeving. Daardoor hebben we een groot netwerk opgebouwd en weten we wat de huizentendens is in de regio. Daarnaast weten we wat marktconforme huurprijzen zijn en hoe het op enig moment met het aanbod in huurwoningen in Eindhoven gesteld is. Daardoor kunnen we u op elk moment van de juiste informatie voorzien om een huurwoning te vinden die voldoet aan uw criteria.

25 jaar ervaring

25 jaar ervaring

25 jaar ervaring

Het vinden van een geschikte huurwoning

Na het doornemen van alle woonwensen en eisen gaan wij aan de slag met het vinden van een geschikte woonruimte. U hoeft dus niet meer zelf dagelijks alle huizensites af te speuren, want wij nemen dit werk voor u uit handen. Behalve ons eigen aanbod, bekijken wij ook al het aanbod van onze regionale collega’s. Hebben we een geschikte woning gevonden, dan brengen we u hiervan op de hoogte. In ons grote netwerk bevinden zich veel huurwoningen. Daarbij zijn we vaak op de hoogte van huizen die nog niet op de markt worden aangeboden. Daardoor is de kans natuurlijk veel groter dat u als eerste gegadigde een woning kan bezichtigen.

Onderhandelingen met de verhuurder

Heeft u uw nieuwe thuis gevonden, dan is de volgende stap het onderhandelen met de verhuurder. Deze onderhandelingen hoeft u niet zelf te voeren, want als aanhuur makelaar nemen wij ook dit voor u uit handen. Wij gaan de onderhandelingen voor u aan, zodat we met de verhuurder tot de scherpste huurprijs komen. Verder regelen we de bijkomende inspecties en ook zaken als de sleuteloverdracht. Het gehele verhuur traject wordt van A tot Z door ons geregeld. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook hoeft u zich nergens druk om te maken en kunt u zich verheugen en voorbereiden op het moment dat u uw nieuwe woning kunt betrekken.

Belangrijk voor elke vastgoedbelegger;

  • Degelijk vastgoed op de juiste locatie
  • Aantrekkelijk Rendement
  • Keuze uit langdurige, of meer flexibele beleggingstermijnen.
Informatie aanvragen

U betaalt alleen als er daadwerkelijk een woning wordt gevonden

Voor het plaatsen van de zoekopdracht bij ons betaalt u niets. Ook het zoeken en aanbieden van de gevonden huurwoningen is kosteloos. Wij werken met het ‘no cure no pay’ principe.

Dit betekent dat u ons alleen kosten bent verschuldigd, als er een ondertekende huurovereenkomst tot stand is gekomen met behulp van onze dienstverlening. U kunt uw zoekopdracht dus geheel vrijblijvend aan ons doorgeven en wij gaan graag voor u op zoek naar een huurwoning die aan al uw wensen voldoet.

Huurinc Housing is meer dan alleen een aanhuur makelaar

Naast een aanhuur makelaar, is Huurinc Housing actief op allerlei gebieden van de huizenmarkt. Zo bieden wij ook begeleiding bij het verhuren en het dagelijks beheer van vastgoed. Ook het investeren in vastgoed en kiezen van geschikte panden behoort tot onze specialiteiten. Daarnaast treden we op als aankoop makelaar voor mensen die op zoek zijn naar een koopwoning.

Vaak wordt door ‘expats’ van deze service gebruik gemaakt. Door deze uitgebreide activiteiten op de huizenmarkt, weten we altijd precies wat er speelt. Daardoor hebben we een groot netwerk dat we kunnen aanspreken en is de kans op het vinden van een geschikte huurwoning dus ook extra groot.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen met het vinden van een huur- of koopwoning ? Of bent u benieuwd naar de kosten voor een dergelijke zoekopdracht?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor door te bellen naar 040-7515151, of via onderstaand formulier.

Staat je vraag er niet bij?

We helpen je graag verder!