Aanhuurmakelaar


Vindt u maar niet waar u naar opzoek bent? Bent u altijd net te laat met reageren en is die leuke woning waar u op heeft gereageerd al verhuurd? Heeft u al deelgenomen aan talloze bezichtigingsrondes en valt u steeds af als kandidaat? Of heeft u simpelweg niet de tijd om actief te zoeken?

Dan kan het interessant zijn om een zoekopdracht te plaatsen. Door een zoekopdracht te plaatsen bij Huurinc Housing worden alle zorgen weggenomen en kunnen we gericht zoeken naar uw droomhuis. We zullen alle woonwensen en eisen samen met u doornemen en zullen vervolgens aan de slag gaan met het vinden van geschikte woonruimte. Hiervoor schakelen we ons netwerk in en kunnen we u zo woningen presenteren die officieel nog niet op de markt worden aangeboden.

Heeft u uw nieuwe thuis gevonden, dan gaan wij voor u in onderhandeling met de verhuurder om tot een overeenkomst te komen. Verder verzorgen wij de sleuteloverdracht, de inspecties en zorgen we ervoor dat het gehele verhuur traject van A tot Z geregeld wordt.

Het verstrekken van de zoekopdracht is gratis.
Wij werken op een ‘’no cure no pay’’ dus u bent ons als huurder alleen kosten verschuldigd wanneer er een ondertekende huurovereenkomst tot stand is gekomen met behulp van onze dienstverlening.

Bent u benieuwd naar de kosten voor een dergelijke zoekopdracht?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor door te bellen naar 040-7515151.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!