• English

Een geschikt huis vinden met behulp van een aankoop makelaar in Eindhoven

Een aankoop makelaar helpt u bij het vinden van uw droomhuis. Is het huis van uw dromen net op de markt en wilt u het gaan bezichtigen, is iemand u al voor geweest en is het huis onder uw neus weggekaapt. Dit komt tegenwoordig helaas vaak voor.

De huizenmarkt kan grillig zijn en voor het vinden van een geschikte woning is soms geduld nodig. Maar een groot netwerk kan zeker helpen bij het vinden van een geschikte woning. Bij Huurinc Housing zijn we al meer dan 11 jaar actief op de huizenmarkt in Eindhoven en omgeving en weten we dan ook welke zaken van belang zijn.

  • Zeer ruime ervaring met bemiddeling en vastgoedbeheer in Eindhoven
  • Duidelijke tarieven
  • Alle expertise voor het professioneel verhuren en beheren van uw woonruimte onder één dak
  • Dankzij een uitgebreide screening een betrouwbare huurder voor uw woning
  • Staat uw woning onverhoopt leeg, dan betaalt u ons niets
  • Weinig leegstand.

Een aankoop makelaar met een groot netwerk vergroot uw kansen

Zonder hulp van een aankoop makelaar is de kans groot dat u bij het kopen van een woning geregeld achter het net vist. De hulp van een aankoop makelaar vergroot uw kansen dan ook zeker.

Bij Huurinc Housing zijn we regelmatig al op de hoogte van een nieuw huis op de markt, voordat het huis daadwerkelijk de verkoop in gaat. Daarnaast kunnen we ook huizen die in de stille verkoop staan onder uw aandacht brengen. Bent u dus op zoek naar een nieuwe woning, laat het aan ons weten, zodat wij met u mee kunnen zoeken. Onze ervaren aankoopmakelaars begeleiden u bij het zoeken van uw droomhuis.

Deskundig advies bij de koop van uw huis

De aankoop makelaars van Huurinc Housing zijn volledig op de hoogte van de huizenmarkt in Eindhoven en omgeving. Daardoor kunnen ze u een professioneel advies geven voor het kopen van uw woning, ook kunnen ze u helpen met het bepalen van een onderhandelingsstrategie. Zo gaat u goed voorbereid de koop van uw nieuwe woning tegemoet. Des te beter u weet waar u staat en wat er qua aanbod op de markt is, des te voorspoediger zal de koop van een nieuwe woning verlopen.

25 jaar ervaring

25 jaar ervaring

25 jaar ervaring

Alle onderhandelingen worden voor u gevoerd

Een zeer belangrijk deel van het kopen van een huis is het onderhandelen. Is uw openingsbod niet te hoog of te laag en wat voor tegenbod komt er als reactie? Een aankoop makelaar helpt u bij alle onderhandelingen omtrent de koop van uw nieuwe woning, ook bij het doen van de biedingen. Zo kunnen wij advies geven over de hoogte van een geschikt bod en eventuele ontbindende voorwaarden. Alle onderhandelingen worden voor u gevoerd. Daardoor houdt u tijd over voor alle andere zaken die bij de koop van een woning komen kijken.

Een professionele aankoopbezichtiging met een aankoopmakelaar

Weet u waar u op moet letten bij het bezichtigen van een woning of gaat u vooral op uw gevoel af? Een aankoopmakelaar heeft verstand van zaken en helpt u te letten op zaken die van belang zijn. Zoals achterstallig onderhoud of de mogelijkheden voor eventuele verbouwingen die u zou willen uitvoeren. Deze zaken komen naar voren in onze aankoopscan.

U krijgt hierbij een professionele evaluatie van de bezichtigde woningen. Zo komt u na de koop niet voor onverwachte verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Op die manier kunt u het gevoel wat u bij een huis heeft, combineren met het deskundige oordeel van de aankoopmakelaar en op basis hiervan uw beslissing nemen.

Belangrijk voor elke vastgoedbelegger;

  • Degelijk vastgoed op de juiste locatie
  • Aantrekkelijk Rendement
  • Keuze uit langdurige, of meer flexibele beleggingstermijnen.
Informatie aanvragen

Begeleiding tot aan het passeren van de koopakte bij de notaris

Begeleiding van een aankoopmakelaar van Huurinc Housing betekent optimale begeleiding van het begin tot eind. Wij helpen u met het vinden van een geschikte woning, ondersteunen u met advies tijdens de bezichtiging en het aankoopproces en deze begeleiding gaat door tot bij de notaris aan tafel. Wij controleren de koopakte met u en zorgen ervoor dat u volledig voorbereid en zonder verrassingen uw droomhuis kunt kopen.

Thuis in alle aspecten van de huizenmarkt in de Eindhovense regio

Huurinc Housing is niet alleen actief als aankoop makelaar. Wij zijn actief op vrijwel alle aspecten van de huizenmarkt. Zo ondersteunen wij mensen met de zoektocht naar hun huurwoning, maar ook bieden we begeleiding voor investeerders die juist panden willen aankopen voor de verhuur. Daarnaast zijn het investeren in en beheren van vastgoed enkele van onze specialiteiten. Heeft u hulp nodig bij het zoeken van uw droomhuis? Huurinc Housing helpt u graag! Profiteer van onze kennis en expertise bij het zoeken van uw huis en vind uw droomhuis met de hulp van Huurinc Housing.

Staat je vraag er niet bij?

We helpen je graag verder!