Bedrijfsruimte verhuren

Als u uw bedrijfsruimte wilt verhuren dan kiest u meestal voor een gespecialiseerd kantoor uit de regio. En daar heeft u groot gelijk in. Bedrijfsruimte verhuren vergt een specifieke kennis van de markt. Wij werken daarom altijd samen met een collega makelaar uit de regio die gespecialiseerd is in dat stukje markt waaronder uw te verhuren bedrijfsruimte valt. Niet iedereen is goed in het verhuren van winkelruimten en dat geldt ook zo voor magazijnen en kantoren.

Samen met u maken we een keuze voor welke makelaar we gaan. Deze makelaar wordt onze partner en vanaf dat moment zullen zij met u en uw pand gaan werken. Zij zullen de huurcontracten regelen etc, kortom alles wat er bij komt kijken wordt door deze makelaar verzorgt, zij zijn daarmee ook uw contractspartij.

Wij zullen er altijd voor u zijn, als klankbord en om de vooruitgang te blijven volgen. Voor deze service betaald u ons niets.

Als u specifiek niet met een andere makelaar wilt werken maar uitsluitend van onze service gebruik wilt maken dan verzorgen wij alles voor U tot de sleuteloverdracht.

Neem direct contact met ons op, of bel om een afspraak te maken met een van onze makelaars 040-751 51 51

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!