• English

Investeren en beleggen in vastgoed in Eindhoven

Bent u geïnteresseerd in beleggen en investeren in vastgoed in Eindhoven? Vanwege de lage spaarrente en het hoge rendement van verhuurd vastgoed is investeren in vastgoed een veilige en rendabele keuze voor uw spaargeld. Maar als u hiermee begint, is het soms lastig om te beslissen in wat voor panden u wilt beleggen.

En waar u op moet letten als u de vastgoedmarkt voor het eerst betreedt. Bij Huurinc Housing kennen we de markt en kunnen we u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Door gebruik te maken van ons grote netwerk is geschikt vastgoed om in te investeren makkelijker te vinden.

 • Professionele kennis van de juiste investeringen
 • Aantrekkelijk rendement
 • Degelijk vastgoed op de juiste locatie
 • Keuze uit langdurige, of meer flexibele beleggingstermijnen
 • Optimalisatie van uw portefeuille

Het vinden van geschikte investeringspanden in Eindhoven

Het vinden van geschikt investeringsvastgoed kan een lastige opgave zijn. Daarom is het verstandig om onze hulp hierbij in te roepen. Door ons grote portfolio en onze vele contacten kunnen wij u als klant optimaal bedienen. Wij zijn ook op de hoogte van stille verkopen, waardoor uw kansen extra toenemen.

Desgewenst selecteren wij geschikte objecten voor u en voorzien we u van advies. Heeft u een geschikt beleggingspand gevonden? Dan helpen wij u graag met aankoopbegeleiding. Wij kennen alle zaken die belangrijk zijn bij het kopen van een beleggingspand en kunnen u helpen bij alle processen rondom de aankoop, zoals:

 • Aankoopbegeleiding van beleggingspanden
 • Selectie en advies van geschikte objecten
 • Financieringsplan en vaststellen behoefte
 • Fiscaal en juridisch advies
 • Advies over verbouwmogelijkheden, uitbouw of nieuwbouw
 • Advies over splitsingen en kamerindelingen of appartementen
 • Rendement (behaald, prognose, liquiditeitsprognose, rente, aflossing)
 • Advies welstand / gemeente en verordeningen of beleid

Het opstellen van een financieringsplan voor uw investering

Als u begint met investeren, heeft u een goed financieringsplan nodig. Weten welke opbrengsten u kunt verwachten en wat u kunt investeren in een pand is belangrijk. Daarnaast weten wij ook wat voor prijzen gangbaar zijn in de regio van Eindhoven. We helpen u graag met het opstellen van een degelijk financieringsplan en het vaststellen van uw behoefte. Zo kunt u goed voorbereid beginnen met investeren in vastgoed in Eindhoven. Daarnaast zien we u zowel voor, tijdens, als na de aankoop van fiscaal en juridisch advies. Ons deskundige team heeft altijd een antwoord op uw vraag. Tevens kunnen we ons nog laten bijstaan door een extern team van specialisten.

Welk verwacht rendement zal uw beleggingsvastgoed behalen?

De belangrijkste vraag als u gaat beleggen in vastgoed in Eindhoven is natuurlijk wat uw verwachte rendement zal zijn. Zo kunnen we u vertellen wat het behaalde rendement is in het verleden, maar ook welke prognose er voor u is.

Daarnaast helpen we met het opstellen van een liquiditeitsprognose en geven we u een overzicht van de rente en aflossing. Met onze ondersteuning bent u op alle vlakken, waaronder het financiële, volledig voorbereid op uw investeringsvastgoed in Eindhoven.

Kwalitatief hoogwaardige huurders

Kwaliteits behoud van vastgoed verhuurder

Wel de voordelen niet de zorgen

Hulp bij verbouw-, uitbouw- of nieuwbouwplannen

Een beleggingspand kan door een verbouwing of een uitbouw veel meer waard worden. Wij helpen u graag de verschillende scenario’s door te rekenen. Zo weet u precies welke voordelen, nadelen en risico’s een bepaalde (ver)bouwmogelijkheid met zich meebrengt. Ook bij het investeren in nieuwbouw komt u voor bepaalde vraagstukken te staan, waarbij u behoefte kan hebben aan onderbouwd advies. Ons ervaren team voorziet u graag van alle informatie waar u naar op zoek bent.

Ook kan het rendabel zijn om een pand te splitsen waardoor dubbele bewoning mogelijk wordt, of om in een groot pand appartementen te creëren en/of kamerbewoningen te realiseren. Het behoeft natuurlijk geen uitleg dat bij een dergelijk plan een grote verbouwing plaats vindt. Daarbij komen veel fiscale en juridische zaken kijken, waar we u natuurlijk graag bij ondersteunen. Ook de gemeentelijke verordeningen of het beleid in Eindhoven en omgeving lichten we graag voor u toe.

Wij beheren uw vastgoed voor u na aankoop

Wilt u graag uw beleggingsvastgoed in Eindhoven verhuren en alle zorgen hieromtrent uit handen geven? Bij Huurinc Housing nemen we dit graag op ons. Van het vinden van geschikte en betrouwbare huurders, tot het regelen van het noodzakelijke onderhoud. Bovendien hoeft u zich over het incasseren van de huur en andere financiële zaken geen zorgen te maken, wij nemen zowel alle financiële-als technische aspecten van de verhuur op ons.

Belangrijk voor elke vastgoedbelegger;

 • Degelijk vastgoed op de juiste locatie
 • Aantrekkelijk Rendement
 • Keuze uit langdurige, of meer flexibele beleggingstermijnen.
Gratis adviesgesprek aanvragen

Optimaal voorbereid beginnen met investeringspanden

Met de hulp van Huurinc Housing begint u met een optimale voorbereiding aan het mooie avontuur van beleggen in vastgoed. Wij helpen u aan degelijk vastgoed op de juiste locatie(s) in Eindhoven en omgeving. Daarnaast haalt u met onze hulp een aantrekkelijk rendement uit uw beleggingspanden in Eindhoven. Met ons ervaren team en grote netwerk kunnen we u altijd op deskundige wijze helpen en van de juiste informatie voorzien. Daarnaast helpen we u graag de juiste keuzes te maken bij het aankopen en beheren van het vastgoed.

Heeft u al beleggingspanden in verhuurde of onverhuurde staat? We helpen u graag om leegstand te minimaliseren en om te beoordelen of u op dit moment wel een optimaal rendement haalt uit uw verhuurde object(en). 

Ervaar de servicebereidheid van Huurinc Housing

Bij Huurinc Housing staat u als belegger bovenaan. Onze focus op klant- en servicegerichtheid merkt u dan ook in ons dagelijks handelen. Natuurlijk doen wij er altijd ons uiterste best voor dat u een aantrekkelijk rendement haalt uit uw investering.

U heeft bij ons ook verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld langdurige of juist meer flexibele beleggings en huur termijnen. Daarnaast blijft u zelf de regie behouden. Zo heeft u altijd het laatste woord in alle beslissingen die er gemaakt worden. Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 040-7515151.

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek!