Huurder

Huurder:
Via ons inschrijfformulier kunt u zich gratis inschrijven bij Huurinc Housing. Wanneer u het inschrijfformulier zo compleet mogelijk invult stelt u ons in staat u te helpen bij het vinden van een passende woonruimte. U ontvangt van ons een selectie uit ons aanbod, afgestemd op uw persoonlijke situatie en woonwensen.

Reageren op het woningaanbod

Heeft u een woning gezien die u aanspreekt? Vul dan ons contactformulier in op de website. U kunt uiteraard ook zelf direct telefonisch contact met ons opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal rechtstreeks worden afgesloten tussen u als huurder (of uw werkgever of onderwijsinstelling) en de verhuurder. Degene die het huurcontract ondertekent geldt als huurder van de woning. Naast de huurovereenkomst vragen we ook om de algemene bepalingen, die ten grondslag liggen van elke huurovereenkomst, te tekenen. Voor een totstandkoming van een huurovereenkomst, dienen de volgende documenten te worden aangeleverd:

Voor particulieren:

  • Geldig legitimatiebewijs
  • 3 recente salarisstroken en/of een arbeidscontract
  • Aantoonbaar vermogen (bijvoorbeeld voor gepensioneerden)

Kosten

Bij het aangaan van een huurovereenkomst, dient u rekening te houden met de volgende kosten:

  • De eerste maand huur ten behoeve van de verhuurder
  • Contract- en administratiekosten
  • Een borgsom.

Wij werken op basis van no cure, no pay!

Voor extra informatie of het plaatsen van een specifieke zoekopdracht kunt u ons telefonisch bereiken op 040-7515151, daarnaast bent u altijd van harte welkom op ons kantoor.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!