• English

Pisanostraat - Eindhoven

Halverwege de Pisanostraat, in de gewilde laagbouw, ligt dit sfeervolle 2-kamer appartement. Vanwege de ligging net buiten de ring fiets je in 10 minuten naar de stad, het station, het ziekenhuis of de universiteit. Verder zijn er vele verbindingen met het openbaar vervoer en ben je met de auto snel op de bekende hoofdwegen.

ENTREE:
De Pisanostraat ligt in een omgeving met veel groen. De straat is recent geheel vernieuwd en ligt er dus mooi bij. Voor de deur is veel parkeergelegenheid (gratis parkeren). Via het intercomsysteem betreed je de verzorgde entree met het trappenhuis voor slechts 6 appartementen. Aangekomen bij het appartement zelf kom je in de lange hal met toegang tot de slaapkamer, het separate toilet, de keuken en de woonkamer.

WOONKAMER:
De ruime woonkamer heeft grote ramen met daardoor veel lichtinval en een aangenaam uitzicht. Deze ruimte is voorzien van stucwerk wanden.

KEUKEN:
De keuken is naast alle wenselijke inbouwapparatuur voorzien van voldoende kastruimte. Vanuit de open keuken betreed je tevens het Frans balkon, deze is gelegen aan de voorzijde.

BADKAMER:

De badkamer is geheel betegeld, heeft een grote douche met douchewand en een wastafel met meubel.

SLAAPKAMER:

De ruime slaapkamer is net zoals het gehele appartement voorzien van een pvc vloer en een riant raampartij, via de slaapkamer komt u tevens bij de badkamer

OMGEVING:
Gunstig gelegen nabij alle denkbare voorzieningen: Winkelcentrum Woensel XL, de TU Eindhoven, Fontys Hogeschool, het ziekenhuis, openbaar vervoer, het stadscentrum en directe uitvalswegen.

BIJZONDERHEDEN:

– Huurprijs bedraagt €1.050,-;
– Exclusief servicekosten €80,-;
– Exclusief gas/water/elektra/internet/Gemeentelijke belastingen;
– Waarborgsom bedraagt €1500,-;
– Minimale huurperiode is 12 maanden;
– Beschikbaar per 01-06-2022.

Gegevens

Prijs: €1050

Status: Verhuurd

Plaats: Eindhoven

Adres: Pisanostraat

Postcode: 5623CJ

Structuur

Toiletten: 1