• English

Veldmaarschalk Montgomerylaan - EINDHOVEN

Op loopafstand van “Winkel centrum Woensel” én op fietsafstand van het centrum van Eindhoven gelegen, volledig gemeubileerd, 3-kamerappartement, gelegen op de 3e etage en heeft onder andere een riante living, 2 balkons, een parterre berging en is aan voor- én achterzijde vrij gelegen.

INDELING:
Entree met brievenbussen en deur intercom; afgesloten entree voorzien van vloerbedekking, toegang tot de gang waaraan de bijbehorende ruime berging is gelegen voorzien van elektra.

APPARTEMENT 3e VERDIEPING
HAL
Verzorgde ontvangsthal voorzien van laminaatvloer die doorloopt in nagenoeg het gehele appartement. In de hal treft u verder de intercom aan, een garderobenis, inbouwkast met legplanken, toilet en de meterkast.

TOILET
Gedeeltelijk betegeld toilet voorzien van laminaatvloer, staand closet en fonteintje.

LIVING
Riante living voorzien van schilderwerk wanden, laminaatvloer, stucwerk plafond met balken plafond, deur naar balkon aan voorzijde, deur naar badkamer en grote raampartijen welke voor een prettig lichtinval zorgen.

KEUKEN
Dichte keuken voorzien van een uitgebreide keukeninrichting met kunststof werkblad, diverse onder- en bovenkasten, 4-pits gaskookplaat, afzuigschouw, kunststof achterwand, diverse spots, rvs spoelbak, losse combi-magnetron, losse koelkast en wasmachine. De keuken is voorzien van laminaatvloer, deur naar (tweede) balkon, deur naar badkamer, gedeeltelijk stucwerk wanden en gedeeltelijk betegelde wanden.

BADKAMER
Compleet vernieuwde badkamer voorzien van tegelvloer, douche, wastafel en plafond met inbouwspots.

SLAAPKAMERS
Slaapkamer I: laminaatvloer, schilderwerk wanden en grote raampartij met isolerende beglazing.
Slaapkamer II: slaapkamer voorzien van structuurwerkplafond, schilderwerk wanden, laminaatvloer, vaste kasten, grote raampartij met isolerende beglazing.

BALKONS
Het appartement is voorzien van maar liefst 2 balkons, op zowel oost- als westzijde, met voldoende ruimte voor een gezellig zitje.

BERGING
Op de parterre gelegen royale berging voorzien van verlichting.

Bijzonderheden/overig:
– Huur bedraagt € 1225,- per maand inclusief servicekosten;
– Exclusief voorschot water, € 25,-;
– Exclusief gas/elektra/TV en internet/Gemeentelijke belastingen;
– Waarborgsom ter hoogte van €1.225.

Gegevens

Prijs: €1225

Status: Te Huur

Plaats: EINDHOVEN

Adres: Veldmaarschalk Montgomerylaan

Postcode: 5623LE

Structuur

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Toiletten: 1

Totale kamers: 3

Neem contact op over dit pand