Beschrijving

SHORT STAY APPARTEMENT

Het project de Pastorie is gesitueerd in de groene woonwijk Prinsenjagt in stadsdeel Woensel Noord.Nabij uitvalswegen , openbaar vervoer en winkelfaciliteiten.

INDELING
Het pand is voorzien van een hoofdingang met bellentableau. Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot de brievenbussen, meterkasten en bergingen. Middels het trappenhuis bereikt u de voordeur of etage van uw appartement.

Alle appartementen zijn voorzien van een hout-look PVC vloer met vloerverwarming. Tevens zijn alle appartementen voorzien van verduisterende gordijnen in een neutrale kleur. De short-stay appartementen zijn volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien.

Het appartement beschikt over een open woonkamer en keuken en 1 slaapkamer (en een ruime studeer-/ werkkamer) Vanuit de hal met separaat toilet zijn alle vertrekken bereikbaar. De moderne hoogglans witte keuken is voorzien van een keramische kookplaat, RVS afzuigkap, spoelbak met mengkraan, koelkast met vriesvak, vaatwasser en magnetron/oven combinatie.De Volledig betegelde badkamer is voorzien van een hoogglans witte wandtegel en antracieten vloertegel. De luxe badkamer is uitgerust met een inloopdouche met mengkraan, wastafel en spiegel.

Het appartement beschikt over een interne berging met wasmachine. Het appartement beschikt tevens over een ruim dakterras wat middels openslaande deuren vanuit de woonkamer toegankelijk is.

*let op: De meubilering op de tekening is een indicatie van de werkelijkheid.

Bijzonderheden:
- Huurperiode minimaal 2 maanden en maximaal 6 maanden
- 1 maand huur borg;
- Alle short stay appartementen zijn volledig gemeubileerd en inclusief alle kosten;

De huurprijs van dit appartement is inclusief:
- meubilering en volledige inventaris;
- internet (wifi) / tv;
- gemeentelijke belastingen;
- servicekosten (vast bedrag);
- water en licht (geen gas in het pand!);
- 9% BTW

Let op: Het object is uitsluitend bestemd om voor een korte periode (maximaal 6 maanden) te worden gebruikt als woonruimte ten behoeve van studie en/of tijdelijk werk (bijv. projectbasis) nabij het gehuurde,
Voor de ingangsdatum van deze huurovereenkomst mag de huurder nimmer in Nederland gewoond of ingeschreven geweest hebben gestaan in de Gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens / basisregistratie personen. De huurder heeft geen sociale, economische en juridische binding met Nederland en heeft derhalve het middelpunt van zijn / haar maatschappelijke leven niet in Nederland.

Straat Albertipad

Postcode 5624BZ

Wijk stadscentrum

Stad Eindhoven

Prijs €1.350,- (incl.)

Beschikbaar Direct

Interieur Gemeubileerd

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Oppervlakte 60 m²

Keuken Open

Koelkast Ja

Vriezer Ja

Afwasmachine Ja

Fornuis Inductie

Combimagnetron Ja

Afzuigkap Ja

Woning type Appartement

Parkeren Betaald

Buitenruimte Nee