Beschrijving

NIEUW!!

Gelegen in het centrum van Eindhoven ligt dit prachtige, compleet gemeubileerde, zeer stijlvolle 3-kamer loft-appartement in iconisch gebouw "Lichttoren." Het appartement heeft een riante woonoppervlakte van 90 m2.

Stijlvol wonen in Eindhoven is hier het credo. De Lichttoren is gelegen in de buurt "Witte Dame". De buurt heeft naar verhouding veel young professionals van tussen de 25 en 44 jaar.

De ruime woonkamer met open keuken zijn van alle gemakken voorzien, een stijlvolle loungehoek, een ruim eetgedeelte en een gezellig kookeiland met een bar. Door de riante raampartij, kenmerkend voor deze lofts valt er veel natuurlijk licht binnen.

De woning is uitstekend bereikbaar en heeft alle gewenste voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Eindhoven, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een NS-treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

Bij de loft hoort een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder van de Lichttoren, en een individuele, afsluitbare berging. De centrale ingang van het gebouw is voorzien van een brievenbus en voor de toegang van de Lichttoren is een automatische afvalcontainer, welke enkel toegankelijk is met een pasje, speciaal voor de bewoners.

Op de begane grond vindt men een fitness, een restaurant met terras, een kapperszaak, en meerdere ingangen naar de appartementen.
Er is op de 6e verdieping een gezamenlijk (dak)terras met loungeruimte en bar.


Bijzonderheden:

Huurprijs is €1.850,-
Inclusief: meubilering, servicekosten en privé parkeerplaats.
exclusief: water/elektra/t.v. + internet, verwarming en koeling.
waarborgsom bedraagt 1 maand huur.


Straat Lichttoren

Postcode 5611BJ

Wijk Centrum

Stad Eindhoven

Prijs €1.850,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Interieur Gemeubileerd

Slaapkamers 2

Toiletten 2

Badkamers 1

Oppervlakte 90 m²

Keuken Open

Koelkast Ja

Vriezer Ja

Afwasmachine Ja

Fornuis Inductie

Oven Ja

Microwave Ja

Combimagnetron Ja

Afzuigkap Ja

Woning type Appartement

Parkeren Privé

Buitenruimte Ja, dakterras