Beschrijving

Uniek loft appartement op prachtige locatie, hartje centrum gelegen in de monumentale Lichttoren met parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartement ligt op de 5e verdieping. Op loopafstand van alle voorzieningen. Midden in het Eindhovense centrum, nabij het centraal station, het PSV-stadion, de Bijenkorf en het Beursgebouw, alsmede de belangrijkste in- en uitvalswegen.

Woonoppervlakte : ca. 115 m²

Indeling
Twee niveaus onder de grond zijn bestemd voor parkeren. De begane grond is bestemd voor commerciële en publieksgerichte functies, o.a. een aansprekend restaurant en loungebar met terras.

Vijfde verdieping
Het betreffende appartement is een moderne loft op de 5e verdieping van de Lichttoren.
De hoge plafonds, industriële look, en het gebruik van natuurlijke elementen als staal, hout en beton geven deze loft een unieke uitstraling.
Entree appartement, ontvangst met toegang tot de woonloft, de verdieping, de toiletruimte, berging en keuken.
Het woongedeelte is prettig licht. Er zijn drie grote raampartijen. Op de vloer ligt een donkere eikenlook laminaatvloer welke in het hele appartement doorloopt.
In de ruimte is op speelse wijze een bordes gecreëerd. Dit kan prima dienst doen als werkplek. Onder het bordes is veel praktische bergruimte, toegankelijk via 4 deuren. De hoogte is circa 1.25 meter.
De keuken is compleet en bestaat uit 2 wandopstellingen. De lage wandopstelling is voorzien van een 6-pits fornuis met oven, een vaatwasser en een spoelunit. De hoge wandopstelling is uitgerust met combi-oven, grill en magnetron en een dubbeldeurs koelkast en vriezer. Verder is er nog een wand met veel ingebouwde kasten.
De berging heeft aansluitingen voor de wasapparatuur en veel nuttige bergruimte.
Tegenover gelegen is het toilet. Daarnaast kunt u via een glasdeur naar een ruimte met een kastenwand. Vanuit deze ruimte kunt u weer naar het woongedeelte.
De verdieping is via een trapje en het bordes bereikbaar. Hier bevindt zich het slaapgedeelte en een deel dat nu als kleedkamer dienst doet.
Aansluitend de complete badkamer met een ligbad (jacuzzi), een separate inloopdouche,
2 waskommen op een badmeubel met opbergruimte en een toilet. De vloer en wanden zijn betegeld.


Bij de loft hoort een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder van de Lichttoren, en een individuele, afsluitbare berging. De centrale ingang van het gebouw is voorzien van een brievenbus en voor de toegang van de Lichttoren is een automatische afvalcontainer, welke enkel toegankelijk is met een pasje, speciaal voor de bewoners.
Op de begane grond vindt men een fitness, een restaurant met terras, een kapperszaak, en meerdere ingangen naar de appartementen.
Er is op de 6e verdieping een gezamenlijk (dak)terras met loungeruimte en bar.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: A.
•Voorzien van aluminium kozijnen met HR++ isolatieglas.
•Vloer- en dakisolatie toegepast.
•Vloerverwarming en warmwatervoorziening via stadsverwarming.
•Mechanische ventilatie met warmte terugwinning.

Straat Lichttoren

Postcode 5611BJ

Wijk Centrum

Stad Eindhoven

Prijs €2.350,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Interieur Gemeubileerd

Slaapkamers 1

Toiletten 1

Oppervlakte 115 m²

Buitenruimte Nee