• English

Vastgoed verhuren in Eindhoven en omgeving

Wilt u vastgoed verhuren in Eindhoven en omgeving, dan bent u natuurlijk op zoek naar een betrouwbare huurder. Het zelf vinden van een huurder is tijdrovend. Vooral als u hier geen, of weinig ervaring mee heeft. Het is daarom altijd een slim idee om het vinden van een huurder uit te besteden aan een bewezen partij. Bij Huurinc Housing hebben we jarenlange ervaring met het vinden van betrouwbare huurders. Dus voor het verhuren van uw vastgoed in Eindhoven of omgeving bent u bij ons zeker aan het juiste adres.

  • Staat uw woning onverhoopt leeg, dan betaalt u ons niets. No cure, no pay!
  • Alle expertise voor het verhuren en beheren van uw woonruimte onder één dak
  • Contracten op basis van de meest actuele huurwetgeving
  • Dankzij uitgebreide screening een betrouwbare huurder voor uw woning.
  • Door nauwe samenwerking met internationale bedrijven in de regio beschikken we constant over geschikte woningzoekers.
  • Scherpe tarieven

Huurinc Housing vindt betrouwbare huurders voor uw pand(en)

Bij het verhuren van panden is de grootste zorg toch de betrouwbaarheid van de huurders. Gaan zij netjes om met uw pand, zijn ze kredietwaardig en wordt de huur op tijd betaald? Bij Huurinc Housing begrijpen we deze zorgen.

We maken daarom gebruik van een zorgvuldige screening voor het vinden van huurders. Of het nu gaat om tijdelijke of langdurige verhuur, wij vinden de perfecte match tussen huurder en verhuurder. Verlaat een huurder het pand? Dan voeren wij een uitgebreide inspectie uit, waardoor eventuele problemen direct aan het licht komen. Uw vastgoed wordt daardoor altijd weer in goede staat aangeboden aan de volgende huurder.

Wat doet Huurinc Housing om betrouwbare huurders te plaatsen?

Clienten die via Huurinc Housing willen gaan huren moeten zich allereerst kunnen legitimeren. Daarnaast moet de kandidaat voldoende financiële draagkracht hebben om de maandelijkse huur te kunnen voldoen. Daarvoor vragen wij inzage in een arbeidsovereenkomst en 3 recente loonstroken.

Tevens nemen wij contact op met de werkgever en vragen we naar referenties van voormalige verhuurders. Tot slot doen we nog een uitgebreide krediet check. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, zullen wij de kandidaat huurder(s) aan u voorstellen.
De uiteindelijke beslissing ligt dus altijd bij u.

Uw huis of appartement gemakkelijk verhuurd via Huurinc Housing

Wilt u uw huis verhuren, of heeft u een appartement in Eindhoven waar u huurders voor zoekt? Wat voor pand u ook wilt verhuren, bij Huurinc Housing vinden we geschikte huurders voor uw pand.

Met ons uitgebreide netwerk wordt er gemakkelijk en snel een geschikte huurder gevonden. Zo wordt het pand dat u wilt verhuren op meerdere websites en socialmediakanalen geplaatst. Daarbij houdt u altijd zelf de regie in handen, u bepaalt wie de uiteindelijke huurders van uw pand worden. Door onze zorgvuldige screening kunt u met een gerust hart uw huis of appartement verhuren.

Professioneel team

25 jaar ervaring

Vermijden van leegstand

Alle kennis en expertise onder één dak

Bij Huurinc Housing is alle kennis voor het verhuren van vastgoed in Eindhoven en omgeving aanwezig. Ons professionele team heeft jarenlange ervaring met het vinden van geschikte huurders voor al uw panden. Of u nu een huis wil gaan verhuren of appartement, wij bemiddelen voor u “van kamer tot kasteel.”

Onverhoopte leegstand van uw pand? Dan hoeft u uiteraard niet te betalen.

Door ons grote netwerk wordt er vaak snel een geschikte huurder gevonden. Mocht uw pand onverhoopt toch leegstaan, dan hoeft u ons ook niet te betalen. Zo zijn alle partijen erbij gebaat om uw pand zo snel mogelijk aan geschikte huurders te verhuren. Ook over zaken als contractonderhandelingen hoeft u zich niet druk te maken, ook dit nemen wij u uit handen.

Belangrijk voor elke verhuurder;

  • Wij vinden de ideale huurder
  • Aantrekkelijke verhuurtarieven
  • Leegstand vermijden
Gratis adviesgesprek aanvragen

Ook voor het beheer van uw vastgoed in Eindhoven

Als er een geschikte huurder gevonden is, begint het eigenlijk pas echt. Het beheer kan veel tijd in beslag nemen. Het behandelen en oplossen van klachten of storingen, het onderhoud van het pand en het contact met de huurders. Ook voor deze zaken kunt u terecht bij Huurinc Housing.

Zo schakelen wij bijvoorbeeld vakmensen in als er noodzakelijk onderhoud aan uw pand moet gebeuren. Van de financiële zaken tot de facilitaire zaken, bij ons vindt u alle service onder één dak. Zo kunt u alles omtrent het verhuren van uw vastgoed in Eindhoven en omgeving aan ons overlaten.

Waarom uw vastgoed verhuren via Huurinc Housing de juiste keuze is

Huurinc Housing is de specialist voor het verhuren van uw pand in Eindhoven en omgeving. Met ons professionele team nemen we u alle zorgen omtrent het verhuren van uw vastgoed uit handen. Door onze zorgvuldige werkwijze vermijden we leegstand, vinden we kwalitatief hoogwaardige huurders en hoeft u zich dus geen zorgen te maken om de verhuur van uw vastgoed in Eindhoven.

Door onze scherpe en duidelijke tarieven weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Wilt u dus wél de voordelen, maar niet de bijkomende zorgen van het verhuren? Bezoek ons of neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar ons kantoor via telefoonnummer 040-7515151.

Uw huis verhuren, uw appartement verhuren of een pand verhuren in de omgeving van Eindhoven? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek!