Woonruimte verhuren

Zorgeloos verhuren via Huurinc Housing

Het verhuren van uw woning is met Huurinc Housing vakkundig geregeld. Als lokale verhuurmakelaar verzorgen wij het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat Huurinc Housing in overleg met u de verhuurprijs en voorwaarden bepaalt, uw woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de kandidaten grondig screent en selecteert en het verhuurovereenkomst inclusief aanvullende bepalingen, indien gewenst ook in het Engels, opstelt. Daarnaast zorgen wij voor een uitgebreide inspecties inclusief fotos bij het in- en uitchecken. Het voordeel hiervan is dat het verhuren van uw woning geheel volgens uw wensen en wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat het zorgeloos verhuren van uw huis, appartement of studio. Uw woning zal ook volledig kosteloos en vrijblijvend op de website Huurinc.nl en Pararius.nl worden opgenomen. Als een kandidaat een woning wil huren, zullen wij uiteraard de kandidaat zorgvuldig screenen middels het opvragen van de financiële documenten. Wij zullen de kandidaat aan u voorleggen en u bepaalt of u wel, of niet akkoord gaat met de verhuur van uw woning aan deze kandidaat.

Tijdelijk verhuren via de leegstandwet of huisbewaring

Huurinc Housing biedt u de mogelijkheid om uw koopwoning via de leegstandwet te verhuren zonder dat deze uit de verkoop gaat. Door uw woning via de leegstandwet te verhuren ontstaat er namelijk geen huurrecht. Dit betekent dat u de huur altijd kunt opzeggen en bij een eventuele verkoop de woning gegarandeerd kan opleveren.

Ook huisbewaring behoort tot de mogelijkheden van tijdelijk verhuur. Deze regeling geeft u de mogelijkheid uw woning voor een aantal maanden tot enkele jaren te verhuren. Uw woning hoeft hierbij niet in de verkoop te staan. Het voordeel hiervan is dat u gemakkelijk een periode kunt overbruggen en uw woning altijd weer kan betrekken. Ideaal voor eigenaren die zelf als expat tijdelijk naar het buitenland gaan.

Als uw verhuurmakelaar draagt Huurinc Housing zorg voor alle praktische- en juridische aspecten die bij het tijdelijk verhuren via de leegstandwet en huisbewaring komen kijken. Alles zal tot in de puntjes verzorgd worden. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!